Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné kozmetické pomôcky
splnaju co maju.
- Kvalita výrobku je dobrá
Lepšie by bola možnosť výberu množstva podložiek : tak ako pred časom 100 ks,alebo 200 ks.Kraje podložiek sú zlepené,každý kus treba odtrhovať,to je taká nevýhoda.
- Šikovná pomôcka
Výborný pomocník pri lakovaní nechtov na nohách
- Materiál je príjemný na dotyk .
- Super
Skvelý produkt. Malý, skladný, ľahko plniteľný a aj vkusný. Výhodou je, že sa dá plniť liatim voňavky priamo do prenosnej odmerky.Rozhodne odporúčam ako doplnok nielen pre dámy, ale aj pre pánov, ktorý majú svoju vôňu radi pri sebe aj počas dňa :)
Prakticka pomocka pri strihani vlasov
Horný priestor je zbytočne veľký, chcelo by to malú priehradku na drobnejšie veci, ktoré nemajú plochu na státie, napr. maskary, po otvorení hornej časti stojace tuby zavadzajú k jej úplnému otvoreniu a zosypú sa.
Veľmi mi vadí tá farba - ružovo detská, pripadá mi to, že je to nejaká súčasť dievčenskej skrinky pre bábiky, úchytky na zásuvkách sú malé, krátke, možno práve hodiace sa detskej rúčke, ťažšie sa otvárajú.
Čakala som od toho viac.
Podľa obrázka som čakala penové pásy.
- Prijemna na pokozku, dobre sa nou cisti plet
Praktická dózička aj na cestovanie.
- Jemné,kvalitné
- Ľahko sa udržiava,spĺňa moju predstavu ako šperkovnica i ako kozmetické zrkadielko, som s týmto produktom spokojná
- často používam masku na vlasy, tiež si vlasy henujem, a táto jednorázová čiapka s jemnou gumičkou suuper ochráni tričko a pod.
odporúčam všetkm ženám, ktoré si vlasy henujú, či používajú masku na vlasy
Dobre sa s nimi pracuje
Je to dobrá vec
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »