Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné kozmetické pomôcky
- Zatiaľ ho neviem ohodnotiť
- Veľmi dobré
- Praktická súprava
- jemná kefa
- Neviem o ničom
Všetci pomocníci z tohto puzdra sú veľmi praktickí, puzdro naviac vyzerá dobre, čo je ďalšie plus. Hneď som ich začala používať prakticky všetky a som spokojná. Hrebeň je jemný, neškriab a môžem ho bez obáv používať. Podobne sa s nožnicami a pilníkmi veľmi dobre pracuje a môžem tak malej skracovať nechtíky s malou námahou.
- Pekné
- Praktické
- denné použitie
- Ideálne na cestovanie
- dizajn
- Prehnaná cena
- Odsávačka veľmi nefunguje
Sada od Avent pre bábätko je základnou výbavičkou pre každú maminku. Všetko, čo nájdete vo vnútri, je potrebné každý deň. Praktické nožnice a klieštiky na nechty, hrebienky na vlásky. Teplomer meria dobre, kefka na prvé zúbky a masáž ďasien tiež skvelé. Všetko je v praktickom balení, ktoré si môžete vziať kamkoľvek so sebou. Trochu odradí cena, ktorá je pre túto sadu dosť vysoká.
- Balenie v taštičke
- Zubná kefka na prst pre masáž ďasní a čistenie prvých zúbkov
Pekná súprava od Aventu v praktickom balení. Vhodné aj ako darček. Pre mňa sú skvelé nožnice, klieštiky, prvá kefka a hrebienok na vlasy. Radšej používam digitálny teplomer, ale tento sa mi neskôr určite bude hodiť. Zbytočné sú trochu pilníky a plochý hrebienok.
Q Clean hubka kúpeľňová masážna
Pridané: 10. októbra 2022
(naposledy upravené 5. novembra 2022)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
Vyhovuje mi!
Je to krátke pre dospelé osoby, maximálne pre deti do desať rokov
ok
Skvelý produkt, pevný materiál, ľahko sa s ním pracuje.
Skvelý produkt, pevný materiál, ľahko sa s ním pracuje.
- Je to naozaj nepriesvitné
Nekryje oči tak ako je to preferované stým, že sa neprispôsobí tvári. Pri nose tam, vchádza svetlo.
- Odsavacka odsava zatial najlepsie za dostupnu cenu
- Pre zakaznicky velmi pohodlna opierka
- Je dost vysoka.Nedokazem si viac zvysit k nej sedenie,co ma ale nuti pracovat s vystretym chrbtom.
Je to taka skor plastova hračička,absolutne nesplnila moje ocakavanie
Obchod nereaguje, neda sa tam dovolat, neviem sa dostat do svojho uctu aj ked som zmenila heslo a viem ho, neodpovedaju na mejl. Velmi nedoveryhodny obchod nakup vysoko NEODPORUCAM.
- Praktické
- Bezdrôtové
- Spratné
- Parádne
- Krásne vytočené mihalnice
- Klasicka kvalita
- krásne extra jemne rozprašuje vodu
- veľmi krásny dizajn
materiál je niečo ako tenký plast, ktorý je krehký.
- Ziadna
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »